Evolution of Venomous Animals and Their Toxins

Thứ ba - 19/06/2018 18:22
Định nghĩa của một động vật độc, trái ngược với một độc tố, bao gồm sự tiến hóa không chỉ của độc tố mà còn là một cơ chế chuyên biệt để quản lý chúng bằng cách tiêm.
Evolution of Venomous Animals and Their Toxins
Evolution of Venomous Animals and Their Toxins

Evolution of Venomous Animals and Their Toxins (Toxinology) by P. Gopalakrishnakone

English | 7 Apr. 2017 | ISBN: 940076457X | 446 Pages | PDF | 10.71 MB 9789400764576 

This volume contains a section on the wider evolutionary context of venom in animals, the molecular evolutionary processes involved in generating diversity, and the concept of venom evolution as being driven by an arms race that also involves evolution of resistance to toxins by prey. It also studies the relationship between the evolution of toxins and the evolution of the animals that they evolved within.

The last section discusses the evolution of venom delivery systems. The definition of a venomous animal, as opposed to a poisonous one, encompasses the evolution not just of toxins but also a specialized mechanism for administering them by injection.

Tập này chứa một phần về bối cảnh tiến hóa của nọc độc ở động vật, các quá trình tiến hóa phân tử liên quan đến việc tạo ra sự đa dạng, và khái niệm về sự tiến hóa nọc độc được điều khiển bởi một cuộc chạy đua vũ trang. Nó cũng nghiên cứu mối quan hệ giữa sự tiến hóa của các độc tố và sự tiến hóa của các loài động vật mà chúng tiến hóa bên trong.
Phần cuối cùng thảo luận về sự tiến hóa của hệ thống phân phối nọc độc. Định nghĩa của một động vật độc, trái ngược với một độc tố, bao gồm sự tiến hóa không chỉ của độc tố mà còn là một cơ chế chuyên biệt để quản lý chúng bằng cách tiêm.

Evolution of Venomous Animals and Their Toxins 2017 940076457X 9789400764576

Tổng số điểm của bài viết là: 0 trong 0 đánh giá

Click để đánh giá bài viết

  Ý kiến bạn đọc

Humana Press

Humana Press Humana Press is an academic publisher of science, technology, and medical books and journals. Humana publishes more than 100 new books and 25 journals per year, with a back list of approximately 1,500 titles in areas such as molecular biology, neuroscience, cancer research, pathology,...

Thăm dò ý kiến

Lợi ích của phần mềm nguồn mở là gì?