Gynaecological Oncology for the MRCOG

Thứ năm - 28/06/2018 19:37
RCOG guidelines and Scientific Advisory Committee advice feature throughout the book. While authoritative and factual, the text is concise and clear.
Gynaecological Oncology for the MRCOG
Gynaecological Oncology for the MRCOG

Gynaecological Oncology for the MRCOG

English, 2018, ISBN: 1316638715, 224 Pages, PDF, 28.1 MB

Written with the MRCOG examination requirements at its core, this book offers an extensive and up-to-date review of the full range of gynaecological cancers. The principles of epidemiology, imaging and treatment modalities are presented in a succinct and clinically focused manner. Each gynaecological cancer features in a stand-alone chapter, incorporating information on clinical issues, staging and principles of management. Genetic conditions and surgical principles are analysed, as well as topics such as palliative care, holistic approaches and communication. RCOG guidelines and Scientific Advisory Committee advice feature throughout the book. While authoritative and factual, the text is concise and clear. Flow-charts and diagrams support the assimilation of complex information, while practical tips, management algorithms, and clinical images enhance each chapter. Essential for those preparing for the MRCOG examination, this book is a comprehensive resource for health professionals working with gynaecological cancers, and those who want to further understand gynaecological oncology.

Bằng văn bản với các yêu cầu kiểm tra MRCOG ở cốt lõi của nó, cuốn sách này cung cấp một đánh giá rộng rãi và cập nhật của đầy đủ các bệnh ung thư phụ khoa. Các nguyên tắc của dịch tễ học, hình ảnh và phương thức điều trị được trình bày một cách gọn gàng và tập trung vào lâm sàng. Mỗi bệnh ung thư phụ khoa đều có trong một chương độc lập, kết hợp thông tin về các vấn đề lâm sàng, dàn dựng và nguyên tắc quản lý. Điều kiện di truyền và nguyên tắc phẫu thuật được phân tích, cũng như các chủ đề như chăm sóc giảm nhẹ, phương pháp tiếp cận toàn diện và giao tiếp. Hướng dẫn RCOG và tư vấn của Ủy ban tư vấn khoa học trong toàn bộ cuốn sách. Trong khi có thẩm quyền và thực tế, văn bản ngắn gọn và rõ ràng. Biểu đồ và sơ đồ dòng hỗ trợ đồng hóa thông tin phức tạp, trong khi các mẹo thực hành, thuật toán quản lý và hình ảnh lâm sàng tăng cường từng chương. Cần thiết cho những người chuẩn bị cho kỳ thi MRCOG, cuốn sách này là một nguồn tài nguyên toàn diện cho các chuyên gia y tế làm việc với ung thư phụ khoa, và những người muốn hiểu thêm về ung thư phụ khoa.

Gynaecological Oncology for the MRCOG.

Tổng số điểm của bài viết là: 0 trong 0 đánh giá

Click để đánh giá bài viết

  Ý kiến bạn đọc

Humana Press

Humana Press Humana Press is an academic publisher of science, technology, and medical books and journals. Humana publishes more than 100 new books and 25 journals per year, with a back list of approximately 1,500 titles in areas such as molecular biology, neuroscience, cancer research, pathology,...

Thăm dò ý kiến

Bạn biết gì về NukeViet 4?

Bạn đã không sử dụng Site, Bấm vào đây để duy trì trạng thái đăng nhập. Thời gian chờ: 60 giây