Homegrown Marijuana

Thứ bảy - 23/06/2018 19:14
With marijuana laws changing rapidly, millions of gardeners with an interest in growing Cannabis can finally step out of their curtained basements and raise this unique and ancient plant without worry and in plain view.
Homegrown Marijuana
Homegrown Marijuana

Homegrown Marijuana: Create a Hydroponic Growing System in Your Own Home by Joshua Sheets

2015, ASIN: B012HS4L1Q, ISBN: 1591869102, English, 194 pages, EPUB, 34 MB

Is growing marijuana permitted where you live? A hydroponic system is your homegrown solution.

With marijuana laws changing rapidly, millions of gardeners with an interest in growing Cannabis can finally step out of their curtained basements and raise this unique and ancient plant without worry and in plain view.

As with any other plant we grow, you’ll find a wide range of strategies for growing marijuana. The variables between approaches are many, including success rates, security, and cost. Indoor, water-based hydroponic systems are the best option for just about any homeowner: they are clean, reliable, highly productive, and can be built for minimal cost. In Homegrown Marijuana you’ll find all the information you need to create and operate a hydroponic growing system in your own home.

This book is intended for people who live in areas that have legalized growing marijuana, for medical use or otherwise, and who wish to produce it for their own consumption. Using step-by-step instructions and photos, hydroponics and marijuana-growing expert Joshua Sheets explains how to create, build, maintain, and harvest a marijuana garden. He also includes plenty of background information you’ll want to know on subjects such as nutrient solutions, propagating plants, selecting varieties, troubleshooting problems, and much more. In reading Homegrown Marijuana you’ll see that a hydroponic marijuana garden is not so different from other gardens you’ve grown-except, of course, that in this garden, the weed is encouraged.

Trồng cần sa có cho phép bạn sống ở đâu không? Một hệ thống thủy canh là giải pháp trong nhà của bạn.

Với luật cần sa thay đổi nhanh chóng, hàng triệu người làm vườn với sự quan tâm đến việc trồng cần sa cuối cùng có thể bước ra khỏi tầng hầm có rèm che của họ và nâng cao cây độc đáo và cổ xưa này mà không phải lo lắng và nhìn đồng bằng.

Giống như bất kỳ cây trồng nào khác mà chúng tôi trồng, bạn sẽ tìm thấy một loạt các chiến lược để trồng cần sa. Các biến số giữa các phương pháp tiếp cận rất nhiều, bao gồm tỷ lệ thành công, bảo mật và chi phí. Hệ thống thủy canh trong nhà, nước dựa trên là lựa chọn tốt nhất cho bất kỳ chủ nhà nào: chúng sạch sẽ, đáng tin cậy, hiệu quả cao và có thể được xây dựng với chi phí tối thiểu. Trong Homegrown cần sa bạn sẽ tìm thấy tất cả các thông tin bạn cần để tạo ra và vận hành một hệ thống trồng thủy canh trong nhà riêng của bạn.

Cuốn sách này dành cho những người sống ở những khu vực đã trồng cần sa hợp pháp, để sử dụng trong y tế hoặc bằng cách khác, và những người muốn sản xuất nó để tiêu thụ riêng của họ. Sử dụng hướng dẫn từng bước và hình ảnh, hydroponics và chuyên gia trồng cần sa Joshua Sheets giải thích cách tạo, xây dựng, duy trì và thu hoạch một khu vườn cần sa. Ông cũng bao gồm nhiều thông tin cơ bản bạn sẽ muốn biết về các chủ đề như giải pháp dinh dưỡng, cây trồng, chọn giống, các vấn đề khắc phục sự cố và nhiều hơn nữa. Khi đọc cần sa Homegrown, bạn sẽ thấy rằng một khu vườn cần sa thủy canh không khác biệt gì so với những khu vườn khác mà bạn trồng - ngoại trừ, tất nhiên, trong khu vườn này, cỏ dại được khuyến khích.


Homegrown Marijuana.

Tổng số điểm của bài viết là: 0 trong 0 đánh giá

Click để đánh giá bài viết

  Ý kiến bạn đọc

Humana Press

Humana Press Humana Press is an academic publisher of science, technology, and medical books and journals. Humana publishes more than 100 new books and 25 journals per year, with a back list of approximately 1,500 titles in areas such as molecular biology, neuroscience, cancer research, pathology,...

Thăm dò ý kiến

Lợi ích của phần mềm nguồn mở là gì?

Bạn đã không sử dụng Site, Bấm vào đây để duy trì trạng thái đăng nhập. Thời gian chờ: 60 giây