Operations Management

Chủ nhật - 24/06/2018 10:02
Stevenson’s careful explanations and approachable format support students in understanding the important operations management concepts as well as applying tools and methods with an emphasis on problem solving
Operations Management
Operations Management

Operations Management by William J Stevenson

English, 20 Apr. 2017,  ISBN: 1259667472, 929 Pages, PDF (True), 81.9 MB

Stevenson’s Operations Management features integrated, up-to-date coverage of current topics and industry trends, while preserving the core concepts that have made the text the market leader in this course for over a decade. Stevenson’s careful explanations and approachable format support students in understanding the important operations management concepts as well as applying tools and methods with an emphasis on problem solving.
Operations Management by William J Stevenson
Operations Management by William J Stevenson

Through detailed examples and solved problems, short cases and readings on current issues facing businesses, and auto-gradable end of chapter problems and application-oriented assignments available in Connect Operations Management, students learn by doing, and the Thirteenth Edition continues to offer more support for ‘doing Operations’ than any other.

GOOGLE

Các tính năng quản lý hoạt động của Stevenson được tích hợp, cập nhật về các chủ đề hiện tại và xu hướng của ngành, đồng thời bảo tồn các khái niệm cốt lõi đã làm cho văn bản trở thành người dẫn đầu thị trường trong khóa học này trong hơn một thập kỷ. Các giải thích cẩn thận và định dạng có thể tiếp cận của Stevenson giúp sinh viên hiểu được các khái niệm quản lý hoạt động quan trọng cũng như áp dụng các công cụ và phương pháp với trọng tâm là giải quyết vấn đề. Thông qua các ví dụ chi tiết và các vấn đề được giải quyết, các trường hợp ngắn và các bài đọc về các vấn đề hiện tại mà các doanh nghiệp phải đối mặt và các bài tập theo chương tự động và các bài tập theo định hướng ứng dụng có sẵn trong Quản lý hoạt động kết nối, sinh viên học bằng cách thực hiện và phiên bản thứ mười ba tiếp tục cung cấp thêm hỗ trợ cho 'hoạt động' hơn bất kỳ hoạt động nào khác.


Operations Management by William J Stevenson

Tổng số điểm của bài viết là: 0 trong 0 đánh giá

Click để đánh giá bài viết

  Ý kiến bạn đọc

Humana Press

Humana Press Humana Press is an academic publisher of science, technology, and medical books and journals. Humana publishes more than 100 new books and 25 journals per year, with a back list of approximately 1,500 titles in areas such as molecular biology, neuroscience, cancer research, pathology,...

Thăm dò ý kiến

Bạn biết gì về NukeViet 4?

Bạn đã không sử dụng Site, Bấm vào đây để duy trì trạng thái đăng nhập. Thời gian chờ: 60 giây