Pediatric Therapy

Thứ bảy - 23/06/2018 20:43
Dr. Catherine Rush Thompson and her team of contributors represent years of experience across the fields of physical therapy, occupational therapy, and speech-language pathology
Pediatric Therapy : An Interprofessional Framework for Practice
Pediatric Therapy : An Interprofessional Framework for Practice

Pediatric Therapy : An Interprofessional Framework for Practice by Catherine Rush Thompson

English, 2018, ISBN: 1630911771, 216 Pages, ePUB, 7.2 MB

Research has become increasingly clear regarding the benefits of interprofessional collaborations in health care. Pediatric therapists have long recognized that coordinated care and advocacy for children and their families promote healthy growth, development, and participation in a wide range of environments. To this end, Pediatric Therapy: An Interprofessional Framework for Practice has been designed to engage students and clinicians in interprofessional learning experiences that cultivate collaborative practice and optimize the outcomes of those served.

Dr. Catherine Rush Thompson and her team of contributors represent years of experience across the fields of physical therapy, occupational therapy, and speech-language pathology. Rather than discussing each of these fields in isolation, however, the text explores professional roles and responsibilities, emphasizing essential skills needed for collaboration in a range of pediatric settings.

Key Interprofessional Concepts Covered:

- Foundations and philosophies that serve as a basis for pediatric care
- Assessing infants, children, youth, and adolescents in various situations
- Legal and ethical considerations impacting pediatric care
- Unique issues encountered in settings where pediatric therapies are offered
- Using current evidence and the clinical reasoning process for designing and modifying interventions
Each section of Pediatric Therapy offers case-based learning activities requiring interprofessional collaboration for clinical reasoning to optimize care. This approach encourages an appreciation of the importance of holistic care, as well as an understanding of the roles, frames of reference, and approaches favored by each discipline.
Pediatric therapists and others who work in healthcare and educational settings will appreciate Pediatric Therapy: An Interprofessional Framework for Practice as a guide for developing the interprofessional competencies needed to achieve desired outcomes for children and their families.

Nghiên cứu ngày càng trở nên rõ ràng về lợi ích của việc cộng tác chuyên nghiệp trong chăm sóc sức khỏe. Bác sĩ nhi khoa từ lâu đã nhận ra rằng sự chăm sóc và vận động phối hợp cho trẻ em và gia đình của họ thúc đẩy sự phát triển, phát triển và tham gia lành mạnh trong một loạt các môi trường. Để đạt được mục đích này, liệu pháp nhi khoa: Một khung thực hành liên ngành đã được thiết kế để thu hút sinh viên và các bác sĩ lâm sàng trong những kinh nghiệm học tập chuyên nghiệp để trau dồi thực hành hợp tác và tối ưu hóa kết quả của những người được phục vụ.

Tiến sĩ Catherine Rush Thompson và nhóm cộng tác viên của bà đại diện cho nhiều năm kinh nghiệm trong các lĩnh vực vật lý trị liệu, trị liệu nghề nghiệp và bệnh lý ngôn ngữ nói. Thay vì thảo luận về từng lĩnh vực này trong sự cô lập, tuy nhiên, văn bản khám phá vai trò và trách nhiệm chuyên môn, nhấn mạnh các kỹ năng cần thiết để hợp tác trong một loạt các thiết lập dành cho trẻ em.
Khái niệm Interprofessional chính bao gồm:
- Nền tảng và triết lý phục vụ như là cơ sở cho việc chăm sóc trẻ em
- Đánh giá trẻ sơ sinh, trẻ em, thanh thiếu niên và thanh thiếu niên trong các tình huống khác nhau
- Xem xét pháp lý và đạo đức ảnh hưởng đến chăm sóc trẻ em
- Các vấn đề duy nhất gặp phải trong cài đặt nơi cung cấp các liệu pháp nhi khoa
- Sử dụng bằng chứng hiện tại và quy trình lý luận lâm sàng để thiết kế và sửa đổi các can thiệp
Mỗi phần của liệu pháp nhi khoa cung cấp các hoạt động học tập dựa trên tình huống đòi hỏi sự hợp tác chuyên nghiệp cho lý luận lâm sàng để tối ưu hóa chăm sóc. Cách tiếp cận này khuyến khích sự đánh giá cao tầm quan trọng của việc chăm sóc toàn diện, cũng như sự hiểu biết về vai trò, khung tham chiếu và các phương pháp được ưa chuộng bởi mỗi ngành.
Bác sĩ trị liệu nhi khoa và những người khác làm việc trong các cơ sở y tế và giáo dục sẽ đánh giá cao Điều trị Nhi khoa: Khung thực hành liên ngành để hướng dẫn phát triển năng lực thông dịch cần thiết để đạt được kết quả mong muốn cho trẻ em và gia đình của họ.

Pediatric Therapy : An Interprofessional Framework for Practice by Catherine Rush Thompson

Tổng số điểm của bài viết là: 0 trong 0 đánh giá

Click để đánh giá bài viết

  Ý kiến bạn đọc

Humana Press

Humana Press Humana Press is an academic publisher of science, technology, and medical books and journals. Humana publishes more than 100 new books and 25 journals per year, with a back list of approximately 1,500 titles in areas such as molecular biology, neuroscience, cancer research, pathology,...

Thăm dò ý kiến

Lợi ích của phần mềm nguồn mở là gì?

Bạn đã không sử dụng Site, Bấm vào đây để duy trì trạng thái đăng nhập. Thời gian chờ: 60 giây