Plastic and Reconstructive Surgery of Burns

Thứ ba - 19/06/2018 18:59
This comprehensive atlas provides a step-by-step guide of new techniques in burn surgery and enables readers to identify the appropriate treatment plan and best possible procedure for each patient pre-surgery before delving into a variety of different surgical possibilities for treatment and recovery
Plastic and Reconstructive Surgery of Burns
Plastic and Reconstructive Surgery of Burns
Plastic and Reconstructive Surgery of Burns: An Atlas of New Techniques and Strategies by Viktor M. Grishkevich
English | PDF,EPUB | 2018 | 360 Pages | ISBN : 3319787136 | 316.56 MB

This comprehensive atlas provides a step-by-step guide of new techniques in burn surgery and enables readers to identify the appropriate treatment plan and best possible procedure for each patient pre-surgery before delving into a variety of different surgical possibilities for treatment and recovery. Plastic and Reconstructive Surgery of Burns – An Atlas of New Techniques and Strategies presents new solutions in plastic and reconstructive surgery for burns built upon tried and true techniques of contracture restoration using various flaps and skin grafts.
Accompanying illustrations and schemes allow the reader to visualize the process from mapping, dissecting and closing the wound. Preoperative and postoperative results are compared, with extensive illustrations and pictures that cover areas of the body most commonly treated for burns including face, neck, breast, torso, arms, legs, hands, and feet. Outcomes of the surgeries including full functional and aesthetic restoration of treated patients are meticulously photographed and provided alongside each technique. New classifications are presented based on contracture anatomy which showcase the development of new flaps and techniques that elevate functional and aesthetic rehabilitation of burned patients to a new level.
The culmination of the decades long career of renowned plastic surgeon, Viktor M. Grishkevich, many new and original techniques, currently unpublished in U.S. literature, are detailed in depth alongside techniques uniquely designed by Dr. Grishkevich and previously published around the world. Plastic and Reconstructive Surgery of Burns – An Atlas of New Techniques and Strategies, has international reach and is meant for plastic and reconstructive surgeons with specialties inhand, maxillo-facial, facial, and ENT. Due to its detailed nature, the atlas is also appropriate for residents in the related fields of surgery as well.

Bản đồ toàn diện này cung cấp hướng dẫn từng bước về kỹ thuật mới trong phẫu thuật đốt và cho phép người đọc xác định kế hoạch điều trị thích hợp và thủ tục tốt nhất có thể cho mỗi lần phẫu thuật trước bệnh nhân trước khi đi sâu vào nhiều khả năng phẫu thuật khác nhau để điều trị và phục hồi. Phẫu thuật tái tạo bằng nhựa và tái tạo - Bản đồ các kỹ thuật và chiến lược mới trình bày các giải pháp mới trong phẫu thuật tạo hình và tái tạo vết bỏng được xây dựng dựa trên các kỹ thuật cố định và thực sự của việc phục hồi hợp đồng bằng cách sử dụng các vạt và ghép da khác nhau.
Các minh họa và đề án kèm theo cho phép người đọc trực quan hóa quy trình từ lập bản đồ, phân tích và đóng vết thương. Kết quả phẫu thuật và hậu phẫu được so sánh, với hình ảnh minh họa và hình ảnh rộng lớn bao gồm các vùng cơ thể thường được điều trị bỏng nhất bao gồm mặt, cổ, ngực, thân, cánh tay, chân, bàn tay và bàn chân. Kết quả của các ca phẫu thuật bao gồm phục hồi đầy đủ chức năng và thẩm mỹ của bệnh nhân được điều trị được chụp tỉ mỉ và cung cấp cùng với mỗi kỹ thuật. Các phân loại mới được trình bày dựa trên giải phẫu hợp đồng trong đó cho thấy sự phát triển của các cánh tà và kỹ thuật mới nâng cao chức năng phục hồi chức năng và thẩm mỹ của bệnh nhân bị bỏng lên một tầm cao mới.
Đỉnh cao của sự nghiệp lâu năm của bác sĩ phẫu thuật nổi tiếng Viktor M. Grishkevich, nhiều kỹ thuật mới và nguyên bản, hiện chưa được công bố trong văn học Mỹ, được chi tiết theo chiều sâu cùng với các kỹ thuật được thiết kế độc đáo bởi Tiến sĩ Grishkevich và trước đây được xuất bản trên toàn thế giới. Phẫu thuật tạo hình bằng nhựa và tái tạo của Burns - Một bản đồ về kỹ thuật và chiến lược mới, có tầm với quốc tế và có nghĩa là cho các bác sĩ phẫu thuật chỉnh hình và bằng nhựa với các đặc sản hít vào, da mặt, mặt, và ENT. Do bản chất chi tiết của nó, bản đồ cũng thích hợp cho người dân trong các lĩnh vực liên quan của phẫu thuật là tốt.


Plastic and Reconstructive Surgery of Burns
 Tags: Medicine, Springer

Tổng số điểm của bài viết là: 0 trong 0 đánh giá

Click để đánh giá bài viết

  Ý kiến bạn đọc

Humana Press

Humana Press Humana Press is an academic publisher of science, technology, and medical books and journals. Humana publishes more than 100 new books and 25 journals per year, with a back list of approximately 1,500 titles in areas such as molecular biology, neuroscience, cancer research, pathology,...

Thăm dò ý kiến

Lợi ích của phần mềm nguồn mở là gì?

Thống kê
  • Đang truy cập5
  • Máy chủ tìm kiếm1
  • Khách viếng thăm4
  • Hôm nay847
  • Tháng hiện tại31,487
  • Tổng lượt truy cập1,300,461
Bạn đã không sử dụng Site, Bấm vào đây để duy trì trạng thái đăng nhập. Thời gian chờ: 60 giây