The Living Needle: Modern Acupuncture Technique

Thứ năm - 21/06/2018 09:39
This fully illustrated guide to modern acupuncture technique explores the foundational skills of the craft from a primarily energetic perspective, showing how perfecting these skills can have a profound effect on the practice of Chinese Medicine
The Living Needle: Modern Acupuncture Technique
The Living Needle: Modern Acupuncture Technique

The Living Needle: Modern Acupuncture Technique by Justin Phillips

English | December 14, 2017 | ISBN: 1848193815 | PDF | 96 pages | 2.9 MB

This fully illustrated guide to modern acupuncture technique explores the foundational skills of the craft from a primarily energetic perspective, showing how perfecting these skills can have a profound effect on the practice of Chinese Medicine. The goal is for the clinician to be able to fully grasp what they are doing on the channels and the tissues with each of the classic manipulation techniques in a way that has hitherto been unexplored in technique textbooks, which tend to focus on the simple mechanics of technique.

Organised around the structure of an actual patient encounter, the book begins with the basics of needle selection, moving through patient and practitioner position, to insertion, and then on to the various mechanical actions taken on an inserted needle, ending with the withdrawal of the needle. The skills discussed and described in this book can help expand any acupuncturist's practice through their application. Further advice and information is provided through supplementary online video demonstrations.

Hướng dẫn đầy đủ minh họa cho kỹ thuật châm cứu hiện đại này khám phá các kỹ năng cơ bản của nghề thủ công từ góc độ năng lượng chủ yếu, cho thấy cách hoàn thiện các kỹ năng này có thể có ảnh hưởng sâu sắc đến việc thực hành Y học Trung Quốc. Mục đích là để các bác sĩ có thể nắm bắt đầy đủ những gì họ đang làm trên các kênh và các mô với từng kỹ thuật thao tác cổ điển theo cách mà trước đây chưa được khám phá trong sách giáo khoa kỹ thuật, có xu hướng tập trung vào các cơ chế đơn giản của kỹ thuật.

Được tổ chức xung quanh cấu trúc của một cuộc gặp gỡ thực tế của bệnh nhân, cuốn sách bắt đầu với những điều cơ bản của việc lựa chọn kim, di chuyển qua vị trí của bệnh nhân và người hành nghề, để chèn, và sau đó vào các hành động cơ học khác nhau được thực hiện trên một kim chèn, kết thúc với sự rút lui của cây kim. Các kỹ năng được thảo luận và mô tả trong cuốn sách này có thể giúp mở rộng bất kỳ thực hành châm cứu nào thông qua ứng dụng của họ. Các tư vấn và thông tin khác được cung cấp thông qua các cuộc biểu tình video trực tuyến bổ sung.

The Living Needle: Modern Acupuncture Technique

Tổng số điểm của bài viết là: 0 trong 0 đánh giá

Click để đánh giá bài viết

  Ý kiến bạn đọc

Humana Press

Humana Press Humana Press is an academic publisher of science, technology, and medical books and journals. Humana publishes more than 100 new books and 25 journals per year, with a back list of approximately 1,500 titles in areas such as molecular biology, neuroscience, cancer research, pathology,...

Thăm dò ý kiến

Bạn biết gì về NukeViet 4?

Thống kê
  • Đang truy cập14
  • Máy chủ tìm kiếm1
  • Khách viếng thăm13
  • Hôm nay939
  • Tháng hiện tại31,579
  • Tổng lượt truy cập1,300,553
Bạn đã không sử dụng Site, Bấm vào đây để duy trì trạng thái đăng nhập. Thời gian chờ: 60 giây