Worldviews, 3rd

Thứ ba - 19/06/2018 19:54
Now in its third edition, Worldviews: An Introduction to the History and Philosophy of Science strengthens its reputation as the most accessible and teachable introduction to the history and philosophy of science on the market.
Worldviews: An Introduction to the History and Philosophy of Science, 3rd
Worldviews: An Introduction to the History and Philosophy of Science, 3rd

Worldviews: An Introduction to the History and Philosophy of Science, 3rd Edition by Richard DeWitt

English | April 23rd, 2018 | ISBN: 1119118891 | 384 Pages | EPUB | 1.82 MB

Now in its third edition, Worldviews: An Introduction to the History and Philosophy of Science strengthens its reputation as the most accessible and teachable introduction to the history and philosophy of science on the market. Geared toward engaging undergraduates and those approaching the history and philosophy of science for the first time, this intellectually-provocative volume takes advantage of its author's extensive teaching experience, parsing complex ideas using straightforward and sensible examples drawn from the physical sciences.

Building on the foundations which earned the book its critical acclaim, author Richard DeWitt considers fundamental issues in the philosophy of science through the historical worldviews that influenced them, charting the evolution of Western science through the rise and fall of dominant systems of thought. Chapters have been updated to include discussion of recent findings in quantum theory, general relativity, and evolutionary theory, and two new chapters exclusive to the third edition enrich its engagement with radical developments in contemporary science.

At a time in modern history when the nature of truth, fact, and reality seem increasingly controversial, the third edition of Worldviews presents complex concepts with clarity and verve, and prepares inquisitive minds to engage critically with some of the most exciting questions in the philosophy of science.

Bây giờ trong ấn bản thứ ba của nó, Worldviews: Một giới thiệu về lịch sử và Triết học Khoa học củng cố danh tiếng của nó như là giới thiệu dễ tiếp cận nhất và có thể dạy được cho lịch sử và triết học của khoa học trên thị trường. Hướng tới các sinh viên đại học và những người tiếp cận lịch sử và triết học khoa học lần đầu tiên, khối lượng trí tuệ khiêu khích này tận dụng kinh nghiệm giảng dạy rộng lớn của tác giả, phân tích các ý tưởng phức tạp bằng cách sử dụng các ví dụ đơn giản và hợp lý được rút ra từ khoa học vật lý.

Xây dựng trên nền tảng mà đã giành được cuốn sách đánh giá cao của nó, tác giả Richard DeWitt xem xét các vấn đề cơ bản trong triết học khoa học thông qua các thế giới lịch sử ảnh hưởng đến chúng, biểu đồ sự tiến hóa của khoa học phương Tây thông qua sự tăng và giảm của các hệ thống tư tưởng thống trị. Các chương đã được cập nhật để bao gồm thảo luận về những phát hiện gần đây trong lý thuyết lượng tử, thuyết tương đối rộng và lý thuyết tiến hóa, và hai chương mới dành riêng cho ấn bản thứ ba.

Tại một thời điểm trong lịch sử hiện đại khi bản chất của sự thật, thực tế và thực tế dường như ngày càng gây tranh cãi, ấn bản thứ ba của Worldviews trình bày các khái niệm phức tạp với sự rõ ràng và verve, và chuẩn bị tâm trí tò mò để tham gia phê bình với một số câu hỏi thú vị nhất trong triết học của khoa học.

Worldviews: An Introduction to the History and Philosophy of Science, 3rd
https://icerbox.com/NlWZ4Zxn/Worldviews.-.Richard.DeWitt.epub

Tổng số điểm của bài viết là: 0 trong 0 đánh giá

Click để đánh giá bài viết

  Ý kiến bạn đọc

Humana Press

Humana Press Humana Press is an academic publisher of science, technology, and medical books and journals. Humana publishes more than 100 new books and 25 journals per year, with a back list of approximately 1,500 titles in areas such as molecular biology, neuroscience, cancer research, pathology,...

Thăm dò ý kiến

Bạn biết gì về NukeViet 4?

Thống kê
  • Đang truy cập8
  • Máy chủ tìm kiếm1
  • Khách viếng thăm7
  • Hôm nay385
  • Tháng hiện tại9,263
  • Tổng lượt truy cập1,355,386
Bạn đã không sử dụng Site, Bấm vào đây để duy trì trạng thái đăng nhập. Thời gian chờ: 60 giây